PlexusENDmore

PlexusENDmore is het samenwerkingsverband tussen de ziekenhuizen in het Plexus-zorgnetwerk om de endocrinologische zorg te stroomlijnen en de synergie tussen de zorgniveaus te verstevigen. Hierbij staan de ziekenhuizen garant voor een uniforme toegangspoort en waarborgen ze hoogwaardige zorg.

Op deze pagina

  Vacature in AZ Diest - Zelfstandig podoloog (4u/week)

  AZ Diest breidt de diabetesraadplegingen uit met een gespecialiseerde multidisciplinaire diabetische voetraadpleging, waarin onze diabetespatiënten en patiënten met diabetes uit andere regio’s op wekelijkse basis zorg op maat krijgen met betrekking tot behandeling van en preventie van wondes, in een erkende diabetische voetconventie. Hiervoor gaat AZ Diest ook over op verwerving van een zelfstandig podoloog voor 4u/week, met de mogelijkheid om meer uren te presteren desgewenst.

  Vacature in UZ Leuven - Podoloog (40%, vervanging zwangerschapsverlof)

  UZ Leuven is op zoek naar een deeltijdse podoloog voor de voetraadpleging orthopedie op campus Gasthuisberg en voor de geconventioneerde multidisciplinaire diabetes voetkliniek op campus Gasthuisberg.

  Het betreft een tewerkstelling van 40% tijdens het zwangerschapsverlof van één van onze vaste podologen. De tewerkstelling is op dinsdag en woensdag, eventueel afgewisseld met een vrijdag. 

  Opleidingen

  Contact

  Medische adviezen en afspraken

  Vragen omtrent medische adviezen en afspraken dienen gericht te worden tot het desbetreffende ziekenhuis of polikliniek.

  Samenwerking en opleidingen

  Vragen omtrent de samenwerking PlexusENDmore en opleidingen in kader van PlexusENDmore kunnen gericht worden aan de coördinator via plexusendmore@uzleuven.be.